Design & rådgivning

 

Søger du inspiration til haven eller drømmer om nyt havedesign?

E. Stein Frandsen er en velrenommeret anlægsgartner i Odense på Fyn, der hjælper både private og erhverv med havedesign. Vi sørger for et resultat, der har fokus på dine ønsker og din økonomi, så du får opfyldt din havedrøm.

Havedesign til ethvert behov

Alle ønsker til haven er forskellige, og derfor sørger vi altid for en løsning, der er tilpasset til din have og dine behov. Med udgangspunkt i omgivelserne samt dig og din have, stræber vi efter at skabe et havedesign, der opfylder dine drømme. Hvad end du søger inspiration til haven og havebedene eller ideer til haveindretning, så kan vi hjælpe dig med at få drømmehaven. Vi laver havedesigns til både nyanlæg af din have eller renovering af din nuværende have.

Hos E. Stein Frandsen er din tilfredshed i højsædet. Derfor har vi fokus på de elementer, der skaber mest værdi for dig og sikrer et havedesign, der passer til dine ønsker. Det gælder uanset, om det drejer sig om haveindretning, haveinspiration eller et helt nyt havedesign. Lader du os stå for indretningen af din have, får du design og rådgivning i øjenhøjde.

Procedure ved en haveplan

Hos os er du i trygge hænder.
Vi bringer erfaring og kreativitet til bordet og er altid lyttende og imødekommende, så du kan få realiseret dine havedrømme.

 

1 Møde og økonomi

 • Du booker et møde med os. Der afregnes for min. 2 timer.
 • Vi kigger på hus og grundoplægget.
 • Vi snakker om, hvad er er godt at have fokus på i forhold til udearealerne.

 

 

2 Idé/design oplæg

 • Første møde er uforpligtende. Vi tager en snak om dine ønsker, behov og økonomi, og vi bidrager med vores faglighed og kreativitet.
 • Vi giver derefter en pris på et oplæg og tegning, som du kan overveje, om du ønsker udført.
 • Hvis du takker ja, fremsender du dine ønsker og behov samt grundplan med husets placering til os.
 • Vi laver haveplan og fremsender den med fakturaen.

3 Fremsendelse af plan

 • Vi laver et tilbud ud fra tegning og haveplan, hvis denne findes.
 • Ellers laver vi et tilbud ud fra dialog og aftale på et møde med dig.
 • Når du accepterer, udfører vi arbejdet med høj faglighed og efter aftalt tidsplan.
 • Vi afslutter projektet med en gennemgang.
 • Vi fremsender faktura inkl. anvisninger til pleje og vedligeholdelse af dit nye haveanlæg.

Havedesign med fokus på din havedrøm

 

Vi arbejder ud fra de fagligt bedste løsninger og inddrager vores mangeårig erfaring i enhver proces, da det vigtigste for os er, at du får det resultat, du har drømt om. Vi tager altid udgangspunkt i dine tanker og behov, så vi kan få skabt det helt rigtige havedesign. Vi er med hele vejen lige fra haveinspiration til bede over korrekt plantning, til indretning af haven og hos os får du en tegning, der giver dig et overblik over havedesignet med mulighed for at få rettet detaljerne til, inden vi går i gang.

Tegningen er din oversigt over, hvad der skal foretages i forbindelse med det nye havedesign, så du får mest muligt ud af planterne og din haveindretning. Denne tegning er også din sikkerhed i valget af de rette materialer, hvor vi gennem faglig og kyndig rådgivning hjælper dig med både haveinspiration og indretning af haven. Vi vejleder også gerne i plantelister, hvis du søger inspiration til dit havebed.

Uanset om du er interesseret i et helt nyt havedesign eller mangler haveinspiration til bede, så er dit projekt i sikre hænder hos os. Skal vi hjælpe dig med et kreativt og individuelt havedesign? Så kontakt os på 65943750 eller på info@steinfrandsen.dk.

Reference

” Vi fik E. Stein Frandsen anbefalet af gode venner, som havde benyttet virksomheden til at lægge deres have om – og de var meget tilfredse.

Samtidig var det vigtigt for os, at I både kunne tilbyde haveplan og selve anlægsarbejdet. Vi synes at det gav bedre sammenhæng og vel også lidt besparende, fordi I kunne se frem til også at få opgaven (selv om det ikke var en del af aftalen).

Vi havde fra start en meget god dialog med firmaet. Susanne kom ud til os med kort varsel, og brugte tid på at lytte til vores ønsker til haveplanen. Vi ønskede blandt andet en have som ikke er for svært at holde, og det synes vi, hun kom med gode løsninger på. Men også med plads til at udbygge haven, i takt med at vi får mere tid. Haveplanen blev også overdraget ved et personligt møde, hvor vi kunne spørge ind til de valgte løsninger og udfordre dele af planen. Alt sammen med i prisen.

Også samarbejdet omkring selve omlægningen var en meget positiv oplevelse. Arbejdet blev leveret til tiden, og blev udført meget samvittighedsfuldt. Det var to sympatiske og imødekommende unge mænd, som udførte opgaven.

Vi oplevede at alt blev leveret til den aftalte tid. Da først arbejdet gik i gang, var det en meget fokuseret indsats – så det strakte sig egentlig over forholdsvis kort tid i forhold til den samlede opgave.

De to unge var meget imødekommende og servicemindede. Vi fik en tradition for at jeg hver morgen holdt et kort improviseret møde med dem, hvor vi aftalte detaljer. De var meget omhyggelige med at spørge til, hvordan vi ville have detaljer løst – fx omkring afgrænsning af terrasserne – helt ned til tilskæring af fliserne. Det var kort sagt en fornøjelse at have dem gående.

Vi har også efterfølgende haft en rigtig fin dialog med Jakob omkring detaljer – det har både været udbedring af udgåede planter og råd om vedligeholdelse m.v. Så vi oplever også, at firmaet står ved sine ydelser og strækker sig langt for at levere en service, der gør at resultatet også bliver tilfredsstillende i det lange løb.

Vi er meget glade for vores nye have. Efter at vi havde fået haveplanen, valgte vi at fjerne en garage, og det har betydet at vi ikke fulgte planen til punkt og prikke. Men vi har kunnet bruge de overordnede linjer. Vi valgte af prismæssige grunde heller ikke at gennemføre hele planen – men har nu en ”master-plan” som vi arbejder ud fra, når vi selv køber planter og laver nye bede. Vi synes det er et kvalitetsstempel på resultatet, at det netop er noget, vi kan bygge videre på.

Vi kan på det varmeste anbefale E Stein Frandsen og hele teamet til andre haveejere. Vi har oplevet dem som dygtige, samvittighedsfulde og servicemindede, og med en professionel tilgang til opgaven. Og de er meget fokuserede på at vi som kunder skal være tilfredse. Der er naturligvis grænser for, hvor langt man kan forvente at de kan gå, men vi oplever at de gerne giver råd og vejledning i forhold til deres leverance også efter at arbejdet er fuldført.

Det var en særlig gevinst for os, at Susanne lavede haveplanen. Den er en god ”masterplan” for vores have, også selv om vi ikke gennemførte det hele i første omgang. Men det har givet haven en overordnet struktur, som vi er rigtig glade for – og de centrale elementer er allerede ved at skyde i vejret, og vi kan se, at det kommer til at fungere som ønsket.

Jeg anbefaler jer gerne til enhver haveejer. “

– Mogens Michael, Åløkkekvarteret Odense