Design & rådgivning

 

Søger du inspiration til haven eller drømmer om nyt havedesign?

Hos Anlægsgartner E. Stein Frandsen hjælper vi gerne med rådgivning og havedesign. Vi sørger for et resultat der har fokus på dine ønsker og behov, så du får opfyldt din havedrøm.
Vi holder til I Odense og kommer rundt på hele Fyn.

Havedesign til ethvert behov

Alle ønsker til haven er forskellige, og derfor sørger vi altid for en løsning, der er tilpasset til din have og dine behov. Med udgangspunkt i omgivelserne samt dig og din have, stræber vi efter at skabe et havedesign, der opfylder dine drømme. Hvad end du søger inspiration til haven og havebedene eller ideer til haveindretning, så kan vi hjælpe dig med at få drømmehaven. Vi laver havedesigns til både nyanlæg af din have eller renovering af din nuværende have.

Hos E. Stein Frandsen er din tilfredshed i højsædet. Derfor har vi fokus på de elementer, der skaber mest værdi for dig og sikrer et havedesign, der passer til dine ønsker. Det gælder uanset, om det drejer sig om haveindretning, haveinspiration eller et helt nyt havedesign. Lader du os stå for indretningen af din have, får du design og rådgivning i øjenhøjde.

Procedure ved en haveplan

1 Forberedelser inden havemødet:

 • Du fremsender en liste med dine / jeres fælles ønsker og behov til haven på mail: susanne@steinfrandsen.dk – benyt evt. vores TJEKLISTE TIL HAVEØNSKER – Link
 • Du fremsender en grundplan i målestoksforhold 1:100 eller 1:200 indeholdende skellinjer – bygnings placeringer m ud/ind gange – evt. elementer der skal forblive i haven. på mail: susanne@steinfrandsen.dk
 • Vi kan også udføre grundplanen for dig, hvor vi måler op på stedet. Denne grundplan er i ca. målestok.  Dette koster kr. 2500,00 kr. inkl. moms for en grund på max. 1000 m2

2 Møde / Havetegning

 • Vi mødes I din have og gennemgår dine ønsker, behov og drømme til haven – vi bidrager med vores faglighed og kreativitet.
 • Vi tager hjem og udfører en havetegning i ca. målestok 1:100 eller 1:200 – samt en planteliste med beskrivelse og antal samt en beskrivelse af materialevalg. Dette koster 5000,00 kr. inkl. moms
 • Herefter fremsender vi den samlede pakke pr. mail samt. fakturaen.
 • Ønsker du en gennemgang af oplægget eller evt. små rettelser kan dette gøres pr. tlf. eller på et møde her i firmaet, afsat tid 30-45 min. UB.

 3 Øvrigt

 • Vi laver gerne et tilbud på udførsels af haveprojektet
 • Vi laver også tegninger af dele af haven. Dette afregnes efter forbrug.
 • Vi udfører også haveskitser – en sort/hvid tegning i ca. målestok 1:100 el. 1:200 dette afregnes efter forbrug.
 • Haver over 1000 m2 aftales der en fast pris på haveskitsen / havetegningen på mødet i din have.

Rådgivning & Havebesøg

 

Vi arbejder ud fra de fagligt bedste løsninger og inddrager vores mangeårig erfaring, til at hjælpe dig i mål med den bedst mulige løsning i din have.

Vi rådgiver omkring alt indenfor vores branche og har et stort bagland af eksperter ved vores side i særlige situationer.

Er der elementer du er i tvivl om i din have? Vi kommer gerne på et havebesøg og rådgiver dig med nye tiltag, ideer og faglige løsninger så du kan komme i mål med at nyde haven.

Rådgivning og havebesøg afregnes efter timeforbrug og kørsel

Kontakt Susanne på susanne@steinfrandsen.dk

Reference

” Vi fik E. Stein Frandsen anbefalet af gode venner, som havde benyttet virksomheden til at lægge deres have om – og de var meget tilfredse.

Samtidig var det vigtigt for os, at I både kunne tilbyde haveplan og selve anlægsarbejdet. Vi synes at det gav bedre sammenhæng og vel også lidt besparende, fordi I kunne se frem til også at få opgaven (selv om det ikke var en del af aftalen).

Vi havde fra start en meget god dialog med firmaet. Susanne kom ud til os med kort varsel, og brugte tid på at lytte til vores ønsker til haveplanen. Vi ønskede blandt andet en have som ikke er for svært at holde, og det synes vi, hun kom med gode løsninger på. Men også med plads til at udbygge haven, i takt med at vi får mere tid. Haveplanen blev også overdraget ved et personligt møde, hvor vi kunne spørge ind til de valgte løsninger og udfordre dele af planen. Alt sammen med i prisen.

Også samarbejdet omkring selve omlægningen var en meget positiv oplevelse. Arbejdet blev leveret til tiden, og blev udført meget samvittighedsfuldt. Det var to sympatiske og imødekommende unge mænd, som udførte opgaven.

Vi oplevede at alt blev leveret til den aftalte tid. Da først arbejdet gik i gang, var det en meget fokuseret indsats – så det strakte sig egentlig over forholdsvis kort tid i forhold til den samlede opgave.

De to unge var meget imødekommende og servicemindede. Vi fik en tradition for at jeg hver morgen holdt et kort improviseret møde med dem, hvor vi aftalte detaljer. De var meget omhyggelige med at spørge til, hvordan vi ville have detaljer løst – fx omkring afgrænsning af terrasserne – helt ned til tilskæring af fliserne. Det var kort sagt en fornøjelse at have dem gående.

Vi har også efterfølgende haft en rigtig fin dialog med Jakob omkring detaljer – det har både været udbedring af udgåede planter og råd om vedligeholdelse m.v. Så vi oplever også, at firmaet står ved sine ydelser og strækker sig langt for at levere en service, der gør at resultatet også bliver tilfredsstillende i det lange løb.

Vi er meget glade for vores nye have. Efter at vi havde fået haveplanen, valgte vi at fjerne en garage, og det har betydet at vi ikke fulgte planen til punkt og prikke. Men vi har kunnet bruge de overordnede linjer. Vi valgte af prismæssige grunde heller ikke at gennemføre hele planen – men har nu en ”master-plan” som vi arbejder ud fra, når vi selv køber planter og laver nye bede. Vi synes det er et kvalitetsstempel på resultatet, at det netop er noget, vi kan bygge videre på.

Vi kan på det varmeste anbefale E Stein Frandsen og hele teamet til andre haveejere. Vi har oplevet dem som dygtige, samvittighedsfulde og servicemindede, og med en professionel tilgang til opgaven. Og de er meget fokuserede på at vi som kunder skal være tilfredse. Der er naturligvis grænser for, hvor langt man kan forvente at de kan gå, men vi oplever at de gerne giver råd og vejledning i forhold til deres leverance også efter at arbejdet er fuldført.

Det var en særlig gevinst for os, at Susanne lavede haveplanen. Den er en god ”masterplan” for vores have, også selv om vi ikke gennemførte det hele i første omgang. Men det har givet haven en overordnet struktur, som vi er rigtig glade for – og de centrale elementer er allerede ved at skyde i vejret, og vi kan se, at det kommer til at fungere som ønsket.

Jeg anbefaler jer gerne til enhver haveejer. “

– Mogens Michael, Åløkkekvarteret Odense