Skal du have plantet træer og buske i haven?

Inspirationstur på Kortegaard

2019 inspirationstur med DAG (Danske Anlægsgartnere barancheforening) hos vores leverandør af større allétræer og solitære buske og træer.

Kortegaard leverer planter til professionelle faggrupper til mange spændende projekter.

Her blev vi introduceret til de ca. 110 hektar produktionsareal med et stort udvalg af forskellige træer og buske som f.eks. plataner, lind, frugttræer og frugtbuske, stedsegrønt, specialsorter og meget mere. Alt sammen indenfor forskellige udviklingsstadier så vi har mulighed for at tilbyde dig det du ønsker.

Kortegaard har kvalitet frem for alt og det er bestemt også det vi har erfaret igennem de mange års samarbejde. I deres produktionsproces handler det i høj grad om præcis logistik, korrekt emballering og faglig håndtering for at opnå en høj plantekvalitet.

Desuden gør Kortegaard sig også i forskning og afprøvning af bl.a. reparation af træer efter f.eks. påkørsel af allétræer, hvor de afprøver forskellige muligheder for healing af træet og dets stabilitet herefter.

Har du planer om beplantning af træer og buske på dine grønne områder? Så kontakt os allerede nu og del dine overvejelser samt hvad der har din interesse.