Vi bygger med garanti

Håndværkergaranti

 

Vi bygger grønt med garanti!

Håndværkergarantien er dit sikkerhedsnet, i tilfælde af der er fejl eller mangler ved den opgave, vi udfører for dig. Garantien dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag.

Danske Anlægsgartneres garantiordning

Hvis du ser Danske Anlægsgartneres logo, eller logoet med Håndværkergaranti, er håndværkeren omfattet af en garantiordning.

Håndværkergaranti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem privatforbrugere og medlemsvirksomheder. Garantiordningen fungerer som et sikkerhedsnet under private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det håndværk som en medlemsvirksomhed af Danske Anlægsgartnere har udført.

 

Medlem af DAG

 

Vi er medlem af Brancheforeningen Danske Anlægsgartnere (DAG), og det er din garanti for, at vi hos E. Stein Frandsen arbejder efter fagets normer, hvor der altid tages udgangspunkt i en optimal løsning baseret på branchens erfaringer.

I øjeblikket er ca. 220 anlægsgartnervirksomheder medlem af DAG.

Foreningen er for virksomheder i Danmark, som beskæftiger sig med anlæg og pleje af grønne områder, udendørs arealer, golfbaner, grønne kloakløsninger, naturgenopretning og udemiljø i bred forstand.

  • POLITISK ARBEJDE: DAG er sat i verden for at hjælpe små og mellemstore virksomheder. Det sker ved at præge branchens rammebetingelser, rådgive foreningens medlemmer og levere anden faglig og juridisk hjælp.
  • OVERENSKOMSTER: DAG forhandler overenskomster og bistår foreningens medlemmer i sager om løn – og ansættelsesforhold m.v.
  • BRANCHEAKTIVITER: DAG tilbyder faglig og juridisk hjælp og ydelser med kurser, markedsføring, indkøbsaftaler samt udvikling af faglige redskaber som normer, standarder, fagbøger/-blad og vejledninger.
  • NETVÆRK: DAG er en håndværkerforening, hvor medlemmer mødes og danner netværk.

Desuden tager DAG sig af tvister, hvis sådanne skulle opstå. Du kan læse mere herom på DAG´s hjemmeside:

DAG Håndværkergaranti

Håndværkergaranti

DAG Klagevejledning