Job og ansøgning

Job og ansøgning

 

Hos E. Stein Frandsen betyder medarbejdernes trivsel, sikkerhed og faglighed alt.

Vi beskæftiger ca. 20 fastansatte medarbejdere i løbet af året, inklusiv ledelse, administration og 2-3 anlægsgartnerelever.

For os er det vigtigt, at dine arbejdsopgaver er interessante og udfordrende. Vi stiller høje krav til det, du leverer, og den adfærd, du udviser. Men vi arbejder samtidig på at udfordre dig og støtter op omkring udviklingen af dit potentiale. Vi sørger for at klæde dig på med de rette kompetencer og uddannelser.

Da vi også synes, det er vigtigt med sociale aktiviteter med kollegaerne, afholder vi hvert år både festlige og lærerige arrangementer til gavn for vores fælles hverdag.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du har gå-på-mod og er stærk i både fysik og sind, så send os gerne en ansøgning, hvor du er åben, ærlig, målrettet og motiveret. Der er dog mange om buddet, så det er vigtigt, at din ansøgning skiller sig ud.

Læs mere nedenfor.

Uopfordrede ansøgninger

 

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger fra motiverede ansøgere. I din ansøgning ser vi gerne at du kommer ind på følgende:

Hvorfor søger du jobbet? (altså din motivation for lige præcis vores job og virksomhed)
Hvordan matcher dine kvalifikationer jobbet? (her kan du uddybe din uddannelse og erfaring samt dine faglige stærke sider)
Hvem er du? (som person og kollega – hvad kan vi forvente?).
Sørg for, at din ansøgning indeholder dine kontaktoplysninger, gerne med telefonnummer og e-mailadresse. Vedlæg også dit cv samt eventuelle eksamenspapirer og udtalelser.

Din ansøgning bedes fremsendes på mail: mie@steinfrandsen.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ledige stillinger

 

Vi har pt. ingen ledige stillinger.

Følg os på Facebook eller LinkedIn for at holde dig orienteret om kommende ledige stillinger.

 

Drømmer du om at blive anlægsgartnerelev

 

Livet som anlægsgartner er lige noget for dig, hvis du elsker at færdes udendørs, uanset om solen skinner eller det regner.

Du trives i det grønne, du har en positiv indstilling til dit arbejde og dine kollegaer, og du kan lide at skabe noget smukt, som andre mennesker kan nyde.

Som anlægsgartner kan du både anlægge, pleje og designe udendørsarealer. Uanset om det er ved boliger, virksomheder, offentlige institutioner eller noget helt andet.

Måske vil du helst lægge fliser eller opføre en trappe. Måske er det etablering af hegn eller græsplæne, du synes mest om. Plantning af træer og buske eller afledning af vand? Beskæring af træer eller anlæg af grønne tage og svømmesøer?

Alt sammen er opgaver for en anlægsgartner. Derudover kommer du til at fungere som rådgiver for kunden, når der skal designes mindre anlæg såsom privathaver.

At være anlægsgartner er et fysisk arbejde, som kræver god form. Dog bliver du ikke nedslidt af jobbet, da vi har maskiner, teknik og skrappe regler, som sikrer dig og dit helbred.

På grund af øget fokus på bl.a. klima, natur og sundhed kommer behovet for dygtige anlægsgartnere til at stige. Det er et spændende arbejde i det fri, hvor du kan blive ved med at udvikle dig og blive udfordret, og hvor du kan se, hvordan de ting, du er med til at skabe, gør andre mennesker glade.