Anlæg af udearealer

Få udearealer, der passer til jeres stil og ønsker

I kan få planer for virksomhedens udenomsareal, så I kan se den færdige løsning for jer. Det indebærer plantelister og forslag til belægning, grønne områder og rum.

Vi udfører alt i belægning, beplantning, træ, hegn, udeinventar, legepladser og meget mere – hvilket tilsammen skaber en helhedsløsning, der giver jer et funktionelt og indbydende udenomsareal.

Få et uforpligtende tilbud på udenomsareal

Vi kommer gerne på et uforpligtende besøg i jeres virksomhed og kigger på arealerne, hvor vi gennemgår ønsker og ideer sammen med jer. På baggrund af dette besøg kan vi udarbejde et tilbud.

Vi giver også gerne tilbud på fastlagte projekter og udbud.

Hvad bringer os til bordet

  1. Vi tager os med glæde af både store og små projekter og licitationer.

Ønsker du en professional anlægsgartner med stor erfaring i projekt- og licitationsarbejde, så kontakt E. Stein Frandsen på tlf. 65 94 37 50 eller info@steinfrandsen.dk. Vores service hviler på disse tre grundsten:

  • Vi har en stor moderne maskinpark, som følger med brancheudviklingen. Derfor kan vi udføre mange forskellige licitationsopgaver og del- eller totalentrepriser med fokus på koordinering, effektivitet og konkurrencedygtige priser.
  • Vi tilbyder høj faglighed og arbejder altid ud fra brancheorganisationen DAG’s normer og kvalitetskrav.
  • Vi yder al den faglige sparring, du har brug for. Vi har et omfattende netværk af meget kvalificerede og betroede underentreprenører, som bl.a. løser opgaver i forbindelse med vognmandskørsel, bortkørsel af jord- og haveaffald og levering af grus og sten.

Kontakt vores rådgiver

Du kan inddrage os i processen fra start. På den måde sikrer du dig en fornuftig helhed med kreative og kompetente løsninger til jeres nye anlæg.

Jakob Sørensen

Tlf.: 28 87 37 56 
jakob@steinfrandsen.dk

Reference

Vi er i øjeblikket ved at revidere vores hjemmeside og beklager på forhånd for evt. manglende informationer.

Denne del er under udarbejdelse og vi glæder os til at offentliggøre det i foråret 2019.

Ved eventuelle spørgsmål henviser vi til mie@steinfrandsen.dk