Havedesign

Søger du inspiration til haven eller drømmer om nyt havedesign, så er E. Stein Frandsen din garanti for kvalitet og et veludført stykke arbejde. Gennem et trygt og kreativt samarbejde med fokus på dine ønsker inden for havedesign sørger vi for, at arbejdet bliver gjort rigtigt første gang, så du får din drømmehave.
E. Stein Frandsen er en velrenommeret anlægsgartner i Odense på Fyn, der hjælper både private og erhverv med havedesign. Vi sørger for et resultat, der har fokus på dine ønsker og din økonomi, så du får opfyldt din havedrøm med et unikt havedesign.

Havedesign til ethvert behov

Alle ønsker til haven er forskellige, og derfor sørger vi altid for en løsning, der er tilpasset til din have og dine behov. Med udgangspunkt i omgivelserne samt dig og din have, stræber vi efter at skabe et havedesign, der opfylder dine drømme. Hvad end du søger inspiration til haven og havebedene eller ideer til haveindretning, så kan vi hjælpe dig med at få drømmehaven. Vi laver havedesigns til både nyanlæg af din have eller renovering af din nuværende have.

 

Hos E. Stein Frandsen er din tilfredshed i højsædet. Derfor har vi fokus på de elementer, der skaber mest værdi for dig og sikrer et havedesign, der passer til dine ønsker. Det gælder uanset, om det drejer sig om haveindretning, haveinspiration eller et helt nyt havedesign. Lader du os stå for indretningen af din have, får du design og rådgivning i øjenhøjde.

Procedure ved en haveplan

Hos os er du i trygge hænder. Vi bringer erfaring og kreativitet til bordet og er altid lyttende og imødekommende, så du kan få realiseret dine havedrømme.

1 Møde og økonomi

 • Du booker et møde med os. Der afregnes for min. 2 timer.
 • Vi kigger på hus og grundoplægget.
 • Vi snakker om, hvad er er godt at have fokus på i forhold til udearealerne.

2 Idé/design oplæg

 • Første møde er uforpligtende. Vi tager en snak om dine ønsker, behov og økonomi, og vi bidrager med vores faglighed og kreativitet.
 • Vi giver derefter en pris på et oplæg og tegning, som du kan overveje, om du ønsker udført.
 • Hvis du takker ja, fremsender du dine ønsker og behov samt grundplan med husets placering til os.
 • Vi laver haveplan og fremsender den med fakturaen.

3 Fremsendelse af plan

 • Vi laver et tilbud ud fra tegning og haveplan, hvis denne findes.
 • Ellers laver vi et tilbud ud fra dialog og aftale på et møde med dig.
 • Når du accepterer, udfører vi arbejdet med høj faglighed og efter aftalt tidsplan.
 • Vi afslutter projektet med en gennemgang.
 • Vi fremsender faktura inkl. anvisninger til pleje og vedligeholdelse af dit nye haveanlæg.

Havedesign med fokus på din havedrøm

Vi arbejder ud fra de fagligt bedste løsninger og inddrager vores mangeårig erfaring i enhver proces, da det vigtigste for os er, at du får det resultat, du har drømt om. Vi tager altid udgangspunkt i dine tanker og behov, så vi kan få skabt det helt rigtige havedesign. Vi er med hele vejen lige fra haveinspiration til bede over korrekt plantning, til indretning af haven og hos os får du en tegning, der giver dig et overblik over havedesignet med mulighed for at få rettet detaljerne til, inden vi går i gang.

Tegningen er din oversigt over, hvad der skal foretages i forbindelse med det nye havedesign, så du får mest muligt ud af planterne og din haveindretning. Denne tegning er også din sikkerhed i valget af de rette materialer, hvor vi gennem faglig og kyndig rådgivning hjælper dig med både haveinspiration og indretning af haven. Vi vejleder også gerne i plantelister, hvis du søger inspiration til dit havebed.

Uanset om du er interesseret i et helt nyt havedesign eller mangler haveinspiration til bede, så er dit projekt i sikre hænder hos os. Skal vi hjælpe dig med et kreativt og individuelt havedesign? Så kontakt os på 65 94 37 50 eller på info@steinfrandsen.dk.

Om os Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen

Reference

Vi er i øjeblikket ved at revidere vores hjemmeside og beklager på forhånd for evt. manglende informationer.

Denne del er under udarbejdelse og vi glæder os til at offentliggøre det i efteråret 2020.

Ved eventuelle spørgsmål henviser vi til mie@steinfrandsen.dk

Gode råd - Anlægsgartner E. Stein Frandsen
Bænk
Om os Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen
Gode råd - Anlægsgartner E. Stein Frandsen
Bænk
Om os Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen
Videre til værktøjslinje