Haverenovering

Renovering af have

Synes du, din have er blevet for trist, uoverskuelig, eller at den blot trænger til en makeover?

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan din have kan se ud.

Lad os hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning for din have. Vores mål er at realisere dine ønsker med kreativitet, erfaring, grundighed og realistiske priser.

 

Du får et trygt valg og garanti for kvalitet, og du bliver dækket ind lige fra rådgivning til idéoplæg, tilbud og udførsel. Og vi passer naturligvis på alt det omkringliggende og det, der skal bevares.

Jordprøver

Jordprøver

Der findes forskellige typer og formål med jordprøver. Vi bruger dem bl.a. til gødningsanalyse og til vurdering af jordforurening

  • Det kan være dybt frustrerede, hvis din græsplæne ikke bliver pæn, uanset hvor meget arbejde du lægger i den. Løsningen kan tit være at få taget en jordprøve til en gødningsanalyse af din græsplæne. På den måde ved du, hvordan du gøder den optimalt.
  • Faktisk er en jordprøve mange steder påkrævet, når du skal flytte over en m3 jord, fordi der skal aflægges rapport på jordtypen. Jordprøven sendes til analyse, hvorefter du finder ud af, hvilken type jord, du har på din grund, og om den er forurenet. Der skal tages en jordprøve for hver 30 tons jord. Er jorden forurenet, vil der være en ekstra afgift på at komme af med den.
  • Fordelen ved at have taget prøven inden jordflytning er, at du er bekendt med hvor stor eller lille afgiften er. Du kan søge på Geo Fyn, om din grund er påkrævet en jordprøve.

Reference

Vi er i øjeblikket ved at revidere vores hjemmeside og beklager på forhånd for evt. manglende informationer.

Denne del er under udarbejdelse og vi glæder os til at offentliggøre det i efteråret 2020.

Ved eventuelle spørgsmål henviser vi til mie@steinfrandsen.dk

Gode råd - Anlægsgartner E. Stein Frandsen
Bænk
Om os Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen
Gode råd - Anlægsgartner E. Stein Frandsen
Bænk
Om os Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen