Hegn

Du kan vælge imellem en lang række forskellige hegnstyper, der kan bruges til både afskærmning, læ, hygge, rumdeler, og definering af skel. Med det rigtige hegn undgår du f.eks. at gå på kompromis med dit privatliv og børnenes eller dyrenes sikkerhed. Et fodhegn beskytter sågar din beplantning. Og så er det ikke mindst en løsning, der pynter. Det vigtigste er, at du få en løsning med garanti for faglighed, effektivitet, kreativitet og vished om, at arbejdet gøres rigtigt første gang og med mange års erfaring med opsætning af hegn, espalier og pergola. Du modtager først en tegning, som giver dig overblik og mulighed for at få rettet detaljerne til inden opstart. Tegningen giver et fast grundlag at give tilbud ud fra og sikrer en rød tråd i projektet. Især hvis projektet kræver etablering af flere omgange. Du får også en oversigt over, hvad der skal fortages for at opretholde optimal udbytte af planterne, og du får sikkerhed i valg af de rette materialer gennem faglig rådgivning. En rådgivning som også klæder dig på med gode råd om, hvordan du vedligeholder dit hegn bedst muligt. Vores løsninger er udarbejdet med dig i centrum, og vi er altid lyttende og imødekommende overfor dine ønsker og behov.

Hegnsloven

Undgå nabokonflikter ved at sætte dig godt ind i reglerne om hegn og skel.
Det er også en fordel at have en god dialog med din nabo inden du går i gang med projektet, så du sikre dig mange års godt naboskab.

Hegnsloven

Hvad er et skel? Hvor går skellet? Fælles skel? Hvor højt må hegnet være?
Det og mange andre spørgsmål dukker oftest op når man er igang med forskellige projekter i haven.

Som anlægsgartnere får vi ofte spørgsmål om hegnsloven og det samme gør juristerne og ejendomsmæglerne fra Din-bolighandel.dk som har udviklet denne guide der skal gøre det nemmere og mere overskueligt at gennemskue de forskellige regler.

Sådan fungerer hegnsloven – GUIDE

Reference

Vi er i øjeblikket ved at revidere vores hjemmeside og beklager på forhånd for evt. manglende informationer.

Denne del er under udarbejdelse og vi glæder os til at offentliggøre det i 2020/2021.

Ved eventuelle spørgsmål henviser vi til mie@steinfrandsen.dk

Gode råd - Anlægsgartner E. Stein Frandsen
Bænk
Om os Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen
Gode råd - Anlægsgartner E. Stein Frandsen
Bænk
Om os Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen
Videre til værktøjslinje