Haverenovering

 

Synes du, din have er blevet for trist, uoverskuelig, eller at den blot trænger til en makeover?

Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan din have kan se ud.

Lad os hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning for din have. Vores mål er at realisere dine ønsker med kreativitet, erfaring, grundighed og realistiske priser.

Du får et trygt valg og garanti for kvalitet, og du bliver dækket ind lige fra rådgivning til idéoplæg, tilbud og udførsel. Og vi passer naturligvis på alt det omkringliggende og det, der skal bevares.

Jordprøver

Find gode ideer i inspiration

Jordprøver

 

Der findes forskellige typer og formål med jordprøver. Vi bruger dem bl.a. til gødningsanalyse og til vurdering af jordforurening

 

  • Det kan være dybt frustrerede, hvis din græsplæne ikke bliver pæn, uanset hvor meget arbejde du lægger i den. Løsningen kan tit være at få taget en jordprøve til en gødningsanalyse af din græsplæne. På den måde ved du, hvordan du gøder den optimalt.
  • Faktisk er en jordprøve mange steder påkrævet, når du skal flytte over en m3 jord, fordi der skal aflægges rapport på jordtypen. Jordprøven sendes til analyse, hvorefter du finder ud af, hvilken type jord, du har på din grund, og om den er forurenet. Der skal tages en jordprøve for hver 30 tons jord. Er jorden forurenet, vil der være en ekstra afgift på at komme af med den.
  • Fordelen ved at have taget prøven inden jordflytning er, at du er bekendt med hvor stor eller lille afgiften er. Du kan søge på Geo Fyn, om din grund er påkrævet en jordprøve.

Reference

 

” I foråret 2020 var det tid at udskifte vores nedslidte fliser på terrasse og gangsti. Det blev et større projekt på sammenlagt 120 m2 nye fliser.

For seks år siden havde vi med tilfredshed haft E. Stein Frandsen til at hjælpe os med at omlægge vores have. Derfor var det naturligt, at vi henvendte os til dem som et af de mulige firmaer.

Vi havde et godt indledende møde, hvor Jakob fra E. Stein Frandsen kom med fine og fagligt kompetente forslag til vores projekt. Da økonomien også så fornuftig ud, valgte vi deres udspil.

Nu hvor arbejdet er færdigt, kan vi med stor glæde og tilfredshed se tilbage på processen, der strakte sig over 14 dage. Medarbejderne som vi havde daglig kontakt med var både venlige, lyttende og faglig dygtige. De kom altid til aftalt tid og udførte med godt humør et flot arbejde i både sol og regn.

Der opstod naturligt problemer, som skulle løses, og i alle tilfælde havde vi en fin dialog og fandt hurtigt frem til løsninger, som alle kunne være tilfreds med.

Når vi nu går rundt om huset på de nye fliser, nyder vi det flotte resultat. Det er en fornøjelse at se på, og vi smiler til hinanden og glæder os over, hvad det gode samarbejde førte frem til.

Vi kan give Stein Frandsen vores bedste anbefalinger. “

Gitte og Jens Balle, Haveløkken i Odense