Om os

Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen ApS er en familievirksomhed. Vi blev etableret i 1971 af Erik Stein Frandsen, og i 2000 påbegyndte vi et generationsskifte, hvor virksomheden i dag ejes og drives af Jakob Sørensen.

Hos E. Stein Frandsen sikrer vi:

 • At opgaven bliver løst korrekt første gang og til tiden.
 • At ydelser leveres med høj faglighed og sikkerhed i fokus.
 • At du får glæde af effekten af vores arbejde og altid et produkt efter dine ønsker.
 • At du får adgang til plejeanvisninger så du er klædt på til vedligehold af dit nye anlæg.
 • Vi bruger vores erfaring og professionalisme til at omsætte din havedrøm til virkelighed.

ESF & Samarbejde

E. Stein Frandsen udfører anlægsgartnerarbejde og vedligehold over hele Fyn. Vi er din garanti for professionelle løsninger, uanset om du er privat haveejer, en virksomhed, offentlig institution, bolig- og grundejerforening, arkitekt eller entreprenør.

Du kan se eksempler på projekter, vi har udført, under Inspiration og under Ydelser. Her kan du bl.a. finde referencer under de forskellige ydelser. Måske har vi også løsningen for lige netop dig.

Hvem arbejder vi for?

Din tilfredshed er vores tilfredshed.

Du får løst både de store og de små projekter – fra idé til færdig løsning – med fokus på netop dine ønsker og behov.

Det er vigtigt for os, at du som kunde er tilfreds med det arbejde, vi udfører. Derfor gør vi meget ud af at give dig professionel rådgivning og indgå klare aftaler.

 

Hos E. Stein Frandsen arbejder vi for:

 • Private haveejere
 • Boligforeninger
 • Grundejerforeninger
 • Erhverv
 • Det offentlige
 • Som underentreprenør ved større virksomheder
 • Arkitekter

Vores værdier

Tryghed

Internt for virksomheden:

Vi er en arbejdsplads, hvor man som ansat arbejder i trygge rammer, der understøttes af fokus på sikkerhed og mange års faglig erfaring samt økonomisk stabilitet. Til dagligt sikrer vi en tæt og tillidsfuld dialog, så alle er informeret om, hvad der rør sig i virksomheden fra de helt små daglige opgaver til større tiltag.

Hos E. Stein Frandsen sætter vi en ære i god dialog. Det er vigtigt for os, at alle medarbejdere sættes godt ind i opgaverne, og at overdragelse af opgaver sker optimalt. Vi vægter god formidling og gør alt for at sikre, at alle aftaler overholdes, samt alle materialer m.m. er noteret. Hos E. Stein Frandsen er sikkerhed i højsædet – både for medarbejderne og kunderne. Vi er en økonomisk stabil virksomhed og sætter stor pris på vores medarbejdere.

Eksternt for kunderne:

Da vi er medlem af DAG, er du som kunde i trygge hænder, fordi du er dækket ind under vores garantiordning. Vi sikrer et tillidsfuldt samarbejde via tæt og ærlig dialog igennem hele processen. En proces hvor vi lever op til det, vi har lovet, og udviser en høj faglighed.

Du kan altid være sikker på, at vi møder op og løser opgaven til tiden, og du får naturligvis besked ved forsinkelser, sygdom el. lign. Vi opretholder altid et ordentligt sprog og respekt for dig som kunde og er imødekommende gennem hele processen.

Hos E. Stein Frandsen vil du opleve et højt fagligt niveau, og vi tilbyder løbende gennemgang af arbejdsprocesserne med dig. Vi forlader arbejdspladsen pæn, ryddet og i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand hver dag.

E. Stein Frandsen har mange års erfaring og er din garanti for et professionelt stykke arbejde.

Kreativitet

Internt for virksomheden:

Vi er en virksomhed, der via intern sparring skaber kreative løsninger til vores kunder og til vores arbejdsplads. Det er med til at gøre hverdagen hos os alsidig og inspirerende.

Det er vigtigt for os at udvikle vores medarbejdere med løbende kurser og efteruddannelse. Vi samarbejder med andre håndværkere og virksomheder og profilerer hinanden, og vi stræber efter at have en kreativ tilgang til at udvikle vores netværk.

Hos os er det vigtigt at være spørgende, når vi snakker med kunden for nemmere at kunne definere og indordne os de rammer, vi skal arbejde under. Vi er en åben virksomhed og deler billeder af opgaver på bl.a. Facebook for at skabe inspiration.

Ekstern for kunderne:

Gennem tæt dialog med dig som kunde og iderige tanker skaber vi kreative løsninger, som gør dine drømme til virkelighed.

Vores arbejdsmetoder er nytænkende. Vi vægter gode og inspirerende beskrivelser af projektet højt og leverer kreative løsninger inden for opgavens rammer for plads, økonomi osv.

Faglighed

Internt for virksomheden:

Hos os er der mulighed for løbende efteruddannelse, så man som medarbejder opretholder en høj faglighed, som sikrer, at vores kunder opnår et godt resultat for den opgave, de har bestilt. I dagligdagen påtager vores medarbejdere sig faglig ansvarlighed via kendskab til normer for anlægsgartnere samt ved at trække på hinandens spidskompetencer.

Vores fokus på normer for anlægsgartnere er en kvalitetssikring, som garanterer, at vores medarbejdere udfører fagligt korrekt arbejde. For os er det afgørende, at der er overblik og orden på arbejdspladsen, at vi tager ansvar og trækker på hinandens kompetencer, samt mange års erfaring.

Eksternt for kunderne:

Med faglighed i højsædet skaber vores faglærte medarbejdere unikke, livsberigende rum hos dig som kunde. Vores medarbejdere er uddannede fagfolk, der ved, hvad de skal gøre. Deres ekspertise ledsages af ærlighed og vi informerer dig altid, hvis opgaven kræver, at vi afviger fra normerne.

Samspil

Internt for virksomheden:

Med gensidig respekt, rummelighed, imødekommenhed og godt humør skaber vi et tillidsfuldt samspil mellem medarbejderne. Både på det personlige og på det faglige plan.

Eksternt for kunderne:

Som kunde bliver du mødt i øjenhøjde, hvor vi er lydhøre og rummelige over for dine ønsker og behov. Derved skaber vi et unikt samspil bygget på gensidig tillid.

Vores kerneværdier for samspil med dig er respekt, forventningsafstemning, gensidig tillid og imødekommenhed.

Håndværkergaranti

Vi bygger grønt med garanti!

Håndværkergarantien er dit sikkerhedsnet, i tilfælde af der er fejl eller mangler ved den opgave, vi udfører for dig. Garantien dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag.

 

Håndværkergaranti & DAG

Danske Anlægsgartneres garantiordning

Hvis du ser Danske Anlægsgartneres logo, eller logoet med Håndværkergaranti, er håndværkeren omfattet af en garantiordning.

Håndværkergaranti har til formål at sikre og udbygge et tillidsfuldt forhold mellem privatforbrugere og medlemsvirksomheder. Garantiordningen fungerer som et sikkerhedsnet under private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det håndværk som en medlemsvirksomhed af Danske Anlægsgartnere har udført.

 

 

Medlem af DAG

Vi er medlem af Brancheforeningen Danske Anlægsgartnere (DAG), og det er din garanti for, at vi hos E. Stein Frandsen arbejder efter fagets normer, hvor der altid tages udgangspunkt i en optimal løsning baseret på branchens erfaringer.

I øjeblikket er ca. 220 anlægsgartnervirksomheder medlem af DAG.

Foreningen er for virksomheder i Danmark, som beskæftiger sig med anlæg og pleje af grønne områder, udendørs arealer, golfbaner, grønne kloakløsninger, naturgenopretning og udemiljø i bred forstand.

 • POLITISK ARBEJDE: DAG er sat i verden for at hjælpe små og mellemstore virksomheder. Det sker ved at præge branchens rammebetingelser, rådgive foreningens medlemmer og levere anden faglig og juridisk hjælp.
 • OVERENSKOMSTER: DAG forhandler overenskomster og bistår foreningens medlemmer i sager om løn – og ansættelsesforhold m.v.
 • BRANCHEAKTIVITER: DAG tilbyder faglig og juridisk hjælp og ydelser med kurser, markedsføring, indkøbsaftaler samt udvikling af faglige redskaber som normer, standarder, fagbøger/-blad og vejledninger.
 • NETVÆRK: DAG er en håndværkerforening, hvor medlemmer mødes og danner netværk.

Desuden tager DAG sig af tvister, hvis sådanne skulle opstå. Du kan læse mere herom på DAG´s hjemmeside:

DAG Håndværkergaranti eller  Håndværkergaranti

DAG Klagevejledning

Job og ansøgning

Hos E. Stein Frandsen betyder medarbejdernes trivsel, sikkerhed og faglighed alt.

Vi beskæftiger ca. 20 fastansatte medarbejdere i løbet af året, inklusiv ledelse, administration og 2-3 anlægsgartnerelever.

For os er det vigtigt, at dine arbejdsopgaver er interessante og udfordrende. Vi stiller høje krav til det, du leverer, og den adfærd, du udviser. Men vi arbejder samtidig på at udfordre dig og støtter op omkring udviklingen af dit potentiale. Vi sørger for at klæde dig på med de rette kompetencer og uddannelser.

 

Da vi også synes, det er vigtigt med sociale aktiviteter med kollegaerne, afholder vi hvert år både festlige og lærerige arrangementer til gavn for vores fælles hverdag.

Lyder det som noget for dig?

Hvis du har gå-på-mod og er stærk i både fysik og sind, så send os gerne en ansøgning, hvor du er åben, ærlig, målrettet og motiveret. Der er dog mange om buddet, så det er vigtigt, at din ansøgning skiller sig ud.

Læs mere nedenfor.

Uopfordrede ansøgninger

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger fra motiverede ansøgere. I din ansøgning ser vi gerne at du kommer ind på følgende:

 • Hvorfor søger du jobbet? (altså din motivation for lige præcis vores job og virksomhed)
 • Hvordan matcher dine kvalifikationer jobbet? (her kan du uddybe din uddannelse og erfaring samt dine faglige stærke sider)
 • Hvem er du? (som person og kollega – hvad kan vi forvente?).
 • Sørg for, at din ansøgning indeholder dine kontaktoplysninger, gerne med telefonnummer og e-mailadresse. Vedlæg også dit cv samt eventuelle eksamenspapirer og udtalelser.

Din ansøgning bedes fremsendes på mail: jakob@steinfrandsen.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ledige stillinger

Vi har pt. ingen ledige stillinger.

Følg os på Facebook eller LinkedIn for at holde dig orienteret om kommende ledige stillinger.

Drømmer du om at blive anlægsgartnerelev

Livet som anlægsgartner er lige noget for dig, hvis du elsker at færdes udendørs, uanset om solen skinner eller det regner.

Du trives i det grønne, du har en positiv indstilling til dit arbejde og dine kollegaer, og du kan lide at skabe noget smukt, som andre mennesker kan nyde.

Som anlægsgartner kan du både anlægge, pleje og designe udendørsarealer. Uanset om det er ved boliger, virksomheder, offentlige institutioner eller noget helt andet.

Måske vil du helst lægge fliser eller opføre en trappe. Måske er det etablering af hegn eller græsplæne, du synes mest om. Plantning af træer og buske eller afledning af vand? Beskæring af træer eller anlæg af grønne tage og svømmesøer?

Alt sammen er opgaver for en anlægsgartner. Derudover kommer du til at fungere som rådgiver for kunden, når der skal designes mindre anlæg såsom privathaver.

At være anlægsgartner er et fysisk arbejde, som kræver god form. Dog bliver du ikke nedslidt af jobbet, da vi har maskiner, teknik og skrappe regler, som sikrer dig og dit helbred.

På grund af øget fokus på bl.a. klima, natur og sundhed kommer behovet for dygtige anlægsgartnere til at stige. Det er et spændende arbejde i det fri, hvor du kan blive ved med at udvikle dig og blive udfordret, og hvor du kan se, hvordan de ting, du er med til at skabe, gør andre mennesker glade.

Div. dokumenter