Om os

Anlægsgartnerfirmaet E. Stein Frandsen Aps er en familievirksomhed. Vi blev etableret I 1971 af Erik Stein Frandsen, og I år 2000 påbegyndte vi et generationsskifte. Det betyder, at virksomheden i dag ejes og drives af svigersønnen Jakob Sørensen.


hvem er vi

E. Stein Frandsen er din professionelle samarbejdspartner, der med faglighed i højsædet er med til at realisere drømmen for dine uderum.

Virksomheden blev grundlagt i 1971 af anlægsgartner E. Stein Frandsen. Gennem et glidende generationsskifte er stafetten givet videre til svigersønnen Jakob Sørensen.

Læs mere

Igennem årene har virksomheden opbygget en stor viden og faglighed inden for anlægsopgaver, såsom beplantning, belægningsarbejde, renovering, nyanlæg, vedligeholdelse m.m. E. Stein Frandsen er derfor din garanti for professionelle og skræddersyede løsninger. 

Din tilfredshed – er vores tilfredshed. 

Når du samarbejder med os, kan du få løst både store og små projekter – fra idé til færdig løsning med fokus på dine ønsker og behov. 

Det er vigtigt for os, at du som kunde er tilfreds med det arbejde, vi udfører. Derfor gør vi meget ud af at give dig professionel rådgivning og indgå klare aftaler. 

Hos E. Stein Frandsen arbejder vi for: 

  • Arkitekter 
  • Boligforeninger 
  • Det offentlige 
  • Erhverv 
  • Grundejerforeninger 
  • Private haveejere 
  • Som underentreprenør for større virksomheder

Du kan se eksempler på projekter, vi har udført, under Privatkunde > Referencer og under Erhvervskunde > Referencer 

Kontakt os gerne for konkrete forespørgsler.


FAGLIGHED I HØJSÆDE: medlem af DAG

E. Stein Frandsen er medlem af brancheforeningen Danske Anlægsgartnere (DAG), og netop dét er din garanti for, at vi arbejder efter fagets normer, hvor der altid tages udgangspunkt i en optimal løsning baseret på branchens erfaringer. I øjeblikket er ca. 220 anlægsgartnervirksomheder medlem af DAG.

Foreningen er for virksomheder i Danmark, som beskæftiger sig med anlæg og pleje af grønne områder, udendørsarealer, golfbaner, kloakløsninger, naturgenopretning og udemiljø i bred forstand.

Læs mere

POLITISK ARBEJDE: DAG er sat i verden for at hjælpe små og mellemstore virksomheder inden for anlægsgartnerbranchen. Dette sker ved at præge branchens rammebetingelser, rådgive foreningens medlemmer og levere anden faglig og juridisk hjælp.  

OVERENSKOMSTER: DAG forhandler overenskomster og bistår foreningens medlemmer i sager om løn– og ansættelsesforhold m.v. 

BRANCHEAKTIVITETER: DAG tilbyder faglig og juridisk hjælp samt diverse ydelser, bl.a. kurser, markedsføring, indkøbsaftaler samt udvikling af faglige redskaber som normer, standarder, fagbøger/-blad og vejledninger. 

NETVÆRK: DAG er en håndværkerforening, hvor medlemmer mødes og danner netværk. Desuden tager DAG sig af tvister, hvis sådanne skulle opstå. Du kan læse mere herom på DAG´s hjemmeside.

DAG Håndværkergaranti 

Håndværkergaranti 

DAG Klagevejledning 


Din sikkerhed – Håndværkergaranti

Håndværkergarantien er dit sikkerhedsnet som privatkunde i tilfælde af, at der er fejl eller mangler ved den opgave, vi udfører for dig. Garantien dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. 

Med Håndværkergaranti kan du således have ro i maven, hvis der skulle være fejl og mangler ved det udførte arbejde. Håndværkergaranti-ordningen er et samarbejde mellem Arbejdsgiverforeningen KA og Danske Anlægsgartnere. 


Persondatalovgivning

Gennem dit samarbejde med E. Stein Frandsen indsamles der personoplysninger om dig. Vores retningslinjer er udarbejdet ud fra EU’s Databeskyttelsesforordning, som fik virkning i Danmark pr. 25. maj 2018, samt den danske Databeskyttelseslov, der supplerer reglerne i Databeskyttelsesforordningen og den nuværende Persondatalov. 

Tryk på ”Læs mere” herunder – så får du yderligere information om, hvad der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til dem, og hvem du kan kontakte.  


Film