Referencer Erhvervskunder

Taknemlighed er værd at dyrke, og det gør vi dagligt igennem vores tætte samarbejde MED vores kunder. Se nogle af vores referencer og tidligere cases her. Kontakt os, hvis du ønsker os som din samarbejdspartner på dit næste haveprojekt. Du skal også være velkommen til at udfylde vores kontaktformular under kontakt, så vendeR vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.


Stendige og parkeringsplads – Nørre Højrup Kirke

’’ I foråret 2022 fik Nr. Højrup kirke etableret nyt dige og ny p-plads. Firmaet E. Stein Frandsen blev valgt ud af fire tilbudsgivere ud fra både pris og kvalitet omkring tilbudsgivning og -materiale.

Arbejdet blev påbegyndt og afsluttet præcist som lovet, og mens arbejdet stod på, oplevede vi udelukkende gode samarbejdssituationer med såvel menighedsråd, andre håndværkere samt Nationalmuseet. Det færdige resultat levede fuldt og helt op til vores forventninger. Vi vil således ikke tøve med at anbefale firmaet til andre lignende opgaver.  ’’

 

LONE LANDTVED RASMUSSEN
Formand for Nørre Højrup Sogns Menighedsråd


LICITATION – RENOVERING AF PARKVEJ – KRISTIANSDAL BOLIGFORENING

’’ E. Stein Frandsen har ved renoveringen af den eksisterende bebyggelse på Parkvej i Odense, stået for anlæggelsen af byggepladsen i byggeperioden, udførelsen af anlæg og kloak.

Under hele renoveringen har vores primære samarbejde været med Mie Allermand og Steffen Hansen, hvor at samarbejdet altid har været løsningsorienteret, konstruktivt, fleksibelt og meget professionelt.

Anlægsarbejdet af nye flisebelægninger og nye beplantninger er udført som aftalt og afleveret med et flot resultat, som vi er stolte over at kunne aflevere til bygherre ’’

PREBEN WIBE
Byggeleder, C & W Arkitekter a/s


Snerydning – Tarup Center

’’ Vi har samarbejdet med E. Stein Frandsen i over 13 år, og de har altid leveret et godt resultat.

De kommer til tiden, vi har en god dialog og de er altid friske og imødekommende.

Min samlede oplevelse med E. Stein Frandsen som samarbejdspartner er at de er fleksible, har ro i sindet og har styr på det de laver.

Vi valgte virksomheden i sin tid grundet tilliden til personalet, det er en lokal virksomhed samt det, at de var fornuftige i prisen. Jeg vil meget gerne anbefale E. Stein Frandsen til andre. Det er som at ringe til en god ven, ikke bare en leverandør. ’’

JAN
Tarup Centeret