Referencer Privatkunder

Taknemlighed er værd at dyrke, og det gør vi dagligt igennem vores tætte samarbejde med vores kunder. Se nogle af vores referencer og tidligere cases her. Kontakt os, hvis du ønsker os som din samarbejdspartner på dit næste haveprojekt. Du skal også være velkommen til at udfylde vores kontaktformular under kontakt, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.


Belægning – Odense S

’’Vi er meget tilfredse med hele processen og især den måde jeres folk har  grebet det hele an på.  Lige fra start til slut har E. Stein Frandsen grebet det professionelt an, kommet med masser af gode oplæg og inspiration. Vi har følt os i gode hænder. 

Yderst høflige, rydder op efter sig hver dag og meget imødekommende.  

Når det kom til hvordan de evt. skulle løse en opgave – havde de lige den ide der skulle til hver gang.  Resultatet lever virkelig op til vores forventning.  

Vi har fået den drømmeterrasse vi altid har ønsket os og en perfekt lagt løsning omkring hele huset.

LOUISE OG JOHN


Haverenovering – Odense M

’’ Tusind tak for godt samarbejde, fra idéudvikling til udførelse af vores drømmehave. ”

KASPER OG LINE DYREHAVE


Kreativ Haverenovering – Odense SV

’’ Meget kreative og super dygtige. Fantastisk samarbejde og skønne mennesker
at arbejde sammen med.

Har haft fornøjelsen flere gange og vi er slet ikke færdige endnu.Ser frem til næste opgave med jer. Vil kun anbefale jer. Stor ros herfra. ’’

SUSAN OG FLEMMING


Sandstensbelægning, græs & planter – Odense NV

Vi har været meget glade for samarbejdet og det udførte arbejde leveret af Jakob og hans dygtige team.

 Vi har haft kontakt til både gartnere, havedesign og anlægsgartnere som alle gik op i at levere til vores tilfredshed. 

Arbejdet blev koordineret godt med øvrige håndværkere og vi oplevede en tryghed under hele processen, hvor vi har følt os godt informeret. 

 Efter levering er der også fulgt op på arbejdet. 

 Vi nyder resultatet og glæder os over vores nye have og anlæg hver eneste dag.

BIRGIT & LARS


Sandstensbelægning

” Vi vil helt sikkert anbefale E. Stein Frandsen til andre – det har vi allerede gjort. 

Dialogen har været god. Professionel, humoristisk og løsningsorienteret. Hvis skalaen går til 10 så får resultatet 13 det er blevet så flot og vi elsker vores nye have. 

Vi valgte E. Stein Frandsen til at udføre vores projekt da vi fik dem anbefalet af en kollega. Da Jakob var ude og tale med os om projektet var vi enige om at hans professionelle og fleksible tilgang til opgaven passede godt til vores temperament. 

Vi har ikke noget at klage over i forhold til samarbejdet igennem processen. Alle aftaler blev overholdt og personalet kom med godt humør. 

Projektplanen blev ændret nogle gange undervejs fra vores side og E. Stein Frandsen var søde til at rette planerne til og komme med gode input undervejs. Der blev også tænkt nogle gode tanker fra personalets side som løftede slutresultatet.  

Vi måtte rykke startdato grundet gravearbejde på vores vej men anlægsgartnerne kom som aftalt til den nye dato. Det sidste græs arbejde blev udskudt grundet meget regn men her holdt de os opdaterede undervejs og fik opgaven afsluttet inden for den aftalte tidsramme.

Vi måtte rykke startdato grundet gravearbejde på vores vej men anlægsgartnerne kom som aftalt til den nye dato. Det sidste græs arbejde blev udskudt grundet meget regn men her holdt de os opdaterede undervejs og fik opgaven afsluttet inden for den aftalte tidsramme.  

Vi havde et fantastisk samarbejde med både Jakob, Nicklas og Jens. Alle vores ønsker kunne lade sig gøre og de var fleksible undervejs. Vi føler vi fik mere end vi forventede med den service og slutresultat de leverede. 

Det har været professionelt og sjovt at arbejde sammen med E. Stein Frandsen. Det tilbud vi fik forud før opgaven, stemte overens med den regning vi endte med. De ekstra elementer vi ønskede at tilføje undervejs, fik vi priser på løbende og stemte også ved afregning. Derudover var arbejdstilgangen og resultatet helt i top.  

Man kan ikke andet end at anbefale efter det forløb vi har haft. “

RIKKE OG TROELS


Haverenovering 

” Vi havde et godt indledende møde, hvor Jakob fra E. Stein Frandsen kom med fine og fagligt kompetente forslag til vores projekt. Da økonomien også så fornuftig ud, valgte vi deres udspil.  I foråret 2020 var det tid at udskifte vores nedslidte fliser på terrasse og gangsti. Det blev et større projekt på sammenlagt 120 m2 nye fliser. 

For seks år siden havde vi med tilfredshed haft E. Stein Frandsen til at hjælpe os med at omlægge vores have. Derfor var det naturligt, at vi henvendte os til dem som et af de mulige firmaer.

Nu hvor arbejdet er færdigt, kan vi med stor glæde og tilfredshed se tilbage på processen, der strakte sig over 14 dage. Medarbejderne som vi havde daglig kontakt med var både venlige, lyttende og faglig dygtige. De kom altid til aftalt tid og udførte med godt humør et flot arbejde i både sol og regn.

Der opstod naturligt problemer, som skulle løses, og i alle tilfælde havde vi en fin dialog og fandt hurtigt frem til løsninger, som alle kunne være tilfreds med. 

Når vi nu går rundt om huset på de nye fliser, nyder vi det flotte resultat. Det er en fornøjelse at se på, og vi smiler til hinanden og glæder os over, hvad det gode samarbejde førte frem til. 

Vi kan give Stein Frandsen vores bedste anbefalinger. “

GITTE OG JENS BALLE

 


Haverenovering i Odense SV

’’ I forbindelse med et ønske om en større renovering af min have var jeg i kontakt med flere anlægsgartnerfirmaer. Når jeg vælger en samarbejdspartner, er høj faglighed, kvalitet og sans for detaljen samt en god og gensidig dialog vigtig.

Ud fra disse parametre var anlægsgartnerfirmet E. Stein Frandsen det naturlige valg, og samarbejdet har til fulde indfriet alle mine forventninger.

Jeg har haft fornøjelsen af at have Mie Allermand som min faste sparringspartner, og hun har sammen med Jacob haft styr på alt igennem hele processen. Alle medarbejdere er utrolig søde, dygtige og imødekommende, og alle går til opgaven med en stor grad af faglig stolthed. Den løbende dialog er præget af et højt informationsniveau, og alle aftaler bliver holdt og vigtigst af alt, så forlader de ikke et projekt før alt er 100% i orden. Jeg kan derfor kun anbefale alle, der har de samme ønsker til en samarbejdspartner som mig at kontakte E. Stein Frandsen. Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, hvem jeg ringer til næste gang. ’’

KIRSTEN MADSEN


VINTAGE BELÆGNINGSKLINKER Odense M

‘’ Vi er meget glade for det fine, elegante resultat, der er blevet lige præcis, som vi gerne ville have det.

Det har været skønt at se, hvor godt I har styret det frem mod det flotte resultat.

Stor tak herfra til alle jeres gode folk – Jakob, Jesper, Svend og Sune! ’’

STINE OG MARTIN


Have og belægning – Villestofte

” Vi valgte E. Stein Frandsen efter mange års samarbejde med stor tilfredshed.

Resultatet er blevet lige som vi ønskede det, og vi har fået mange anerkendende ord med på vejen.

Medarbejderne lever sig med i projektet, og er der noget de mener man kan gøre anderledes kommer de gerne med forslag. De er fagligt stærke, har gode ideer og er god til projektstyring. 

Vi vil 100 % anbefale E. Stein Frandsen til andre, de har gode ideer, fri tale og levering til aftalt tid. “

JAN UWE LARSEN